السبت، 28 فبراير 2015

الخرشوف بالبشاميل






المقادير 

1/2 كيلو خرشوف مسلوق 
1/4 كيلو لحمة معصجة 
كوب من البشاميل 
ملح وفلفل وزيت 
1/2 كوب مرقة 
جبنة مونزريلا مبشورة




الطريقة

1- تحضرى الخرشوف المسلوق وتقليه فى الزيت
2-تحضرى صنية بيركس وتصعى بها نصف كوب من المرقة فى القاع ونرص فوقيها الخرشوف 
3-تضعى على كل حبة من الخرشوف معلقتان من اللحمة المعصجة 
4-ثم ضعى على كل حبة من الخرشوف معلقة من البشاميل 
5- وتضعى فوقها رشة من الجبنة المونزريلا (حسب رغبتك )
6- تدخلها الفرن على درجة حرارة متوسطة حتى يتحمر الوجه 
7-تقدم ساخن وبالهنااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااا






ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق