المقادير
1/2 كيلو خرشوف مسلوق
1/4 كيلو لحمة معصجة
كوب من البشاميل
ملح وفلفل وزيت
1/2 كوب مرقة
جبنة مونزريلا مبشورة
الطريقة
1- تحضرى الخرشوف المسلوق وتقليه فى الزيت
2-تحضرى صنية بيركس وتصعى بها نصف كوب من المرقة فى القاع ونرص فوقيها الخرشوف
3-تضعى على كل حبة من الخرشوف معلقتان من اللحمة المعصجة
4-ثم ضعى على كل حبة من الخرشوف معلقة من البشاميل
5- وتضعى فوقها رشة من الجبنة المونزريلا (حسب رغبتك )
6- تدخلها الفرن على درجة حرارة متوسطة حتى يتحمر الوجه
7-تقدم ساخن وبالهنااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق