الخميس، 26 فبراير 2015

مكرونه فيتوتشينى بالسجق

 


المقادير 



مكرونة فيتوتشينى مسلوقة
فلفل احمر حار
سجق شرائح 
زيت 
معلقة كبيرو صويا صوص 
معلقة كبيرة ثوم مفروم 
فلفل الوان مقطع شرائح 
معلقة كبيرة صلصة 
معلقة كبيرة خل 
كوب كريمة لبانى





التحضير

1- نشوح السجق فى الزيت وبعدين نضيف الصلصة والخل والثوم والصويا صوص والفلفل الالوان
2-نتركها لدقائق ثم نضيف عليها الكريمة البانى ونقلب كويس وبعدين ننزل بالمكرونة وأخلطيها كويس جدا
3- تقدم وهى ساخنة فى طبق التقديم وعليها قرون الفلفل 

 وبالهناااااااااااااااااااااااا والشفااااااااااااااااااااااااااا





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق