المقادير
كيلو كبده مقطع شرائح
3 فصوص ثوم مفروم
زيت زيتون
ملح- فلفل- بهار كبده
ليمون معصور
فلفل ألوان مقطع شرائح
طريقة التحضير
1- تقومى بفرك الثوم والليمون مع الكبده جيدا وتتركيها لمده ساعة فى الثلاجة
2- تحضى طاسة وتقومى بتسخين الزيت فيها ونضع الكبده ونقلب كويس
3- ونضع الفلفل الشرائح وبهار الكبده والملح والفلفل مع التقليب المستمر لمده خمس دقائق فقط
4- تقدم وهى ساخنة فى طبق التقديم أو نضعها فى السندويتش مع عصرة ليمون بسيطة
وبالهناااااااااااااااااااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااااااااااااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق