السبت، 28 فبراير 2015

الكبده الأسكندرانى






المقادير 

كيلو كبده مقطع شرائح 
3 فصوص ثوم مفروم 
زيت زيتون 
ملح- فلفل- بهار كبده
ليمون معصور 
فلفل ألوان مقطع شرائح 




طريقة التحضير


1- تقومى بفرك الثوم والليمون مع الكبده جيدا وتتركيها لمده ساعة فى الثلاجة 
2- تحضى طاسة وتقومى بتسخين الزيت فيها ونضع الكبده ونقلب كويس
3- ونضع الفلفل الشرائح وبهار الكبده والملح والفلفل مع التقليب المستمر لمده خمس دقائق فقط
4- تقدم وهى ساخنة فى طبق التقديم أو نضعها فى السندويتش مع عصرة ليمون بسيطة
وبالهناااااااااااااااااااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااااااااااااااا





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق