الطريقة
1- كرنبة صغيرة (( او قلب كرنبة مع بعض الاوراق القريبة منه ))
2- جزر مبشور
3- نص كوب لبن رايب
4- كوب ونص سكر ناعم
5- 3 معالق مايونيز
6- رشة ملح + رشة فلفل ابيض
الطريقة
- هنضرب الكرنب فالكبة للحصول على طعم سلكة كنتاكى
او نبشر الكرنب بالمبشرة للحصول على طعم سلطة بيتزا هت
واكيد هتسألو الفرق فالتقطيع بيفرق فالطعم ؟؟ اقولك اه بيفرق
- نحط الكرنب ف طبق غويط ونحط علية اللبن الرايب واوعى تزودى كمية اللبن
ونحط السكر ونقلب من تحت لفوق عشان السكر يدوب
- حطى رشة الملح والفلفل والجزر وتقلبى تانى كويس
- ومتقلقيش من كمية السكر هتبقا حلوة اوى ورشة الملح هتعادل الطعم
ومتقدريش تحكمى إن السكر زايد إلا بعد مرور ساعتين على الاقل
لان الطعم بيتظبط بعد نزول السوائل اللى فالكرنب والجزر
- ضيفى كمية المايونيز وقلبى كويس وقدميها
وبالهنا والشفااااااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق