الأربعاء، 25 فبراير 2015

طريقة عمل فاهيتا اللحم




 

المكونات 

كيلو لحم خالى من الشحوم ويفضل اللحم البقرى مقطع شرائح رقيقة
4 حبات فلفل رومى  سبايسى وحلو ملون مقطع  شرائح 
1بصلة شرائح رقيقة 
1 فص ثوم مفروم1 معلقة كبيرة صلصة الصويا 
ملح -فلفل - بهارات لحم
3 معالق كبيرة زيت زيتون 






طريقة التحضير

 يوضع طاسة كبيرة على النار وتترك دقيقة حتى تسخن  ونضيف الزيت ثم البصل والثوم معاً ونتركهم حتى يذبل البصل 
نضيف اللحم مع تقليبه لدقيقة واحدة ثم نضيف الفلفل الرومى الملون ثم ننزل صلصة الصويا ونقلب كويس جدا
نضيف قليل من الملح والفلفل حسب الذوق ومتنسيش بهاراتك الجميلة  ونترك المكونات حتى تنضج لمدة حوالى 1/2 ساعة 
وتقدم ساخنة مع الارز الأبيض البسمتى 
 بالهنااااااااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااااااااااااا













ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق