المقادير
1 كيلو بادنجان
1/2 كيلو بطاطس
100 جرام بصل مفروم
200 جرام طماطم
1 كوب عصير طماطم
مرقة دجاج
50 جرام ثوم
زيت
ملح
بهارات
طريقة التحضير
- نقطع البادنجان قطع صغيرة ونرش عليه شويه ملح ونتركه لحد ما يصفى المياه اللى فيه
يقلى البادنجان فى زيت ساخن- نقطع البطاطس شرائح رفيعة ونقليها فى الزيت
- نعصج اللحمة فى طاسة بها زيت نضع بصل مفروم ناعم ثم نضيف ثوم ولما يصفر نضيف الطماطم ولما الطماطم تتقل شوية نضيف اللحم ولما تتعصج نضيف البادنجان والبطاطس المقلى
- نسيبهم شويه يتسبكوا
- نجهز الصنيه ونضع فيها الخليط
- وعلى وش الصنيه طماطم ترنشات الطماطم
- ندخلها الفرن على درجة حرارة متوسطة ونقدمها وهى سخنة
وبالهنااااااااااااوالشفااااااااااااااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق